Over Straal!

In 2010 vatte ik de opleiding ‘Kunstnagelstyliste’ aan; door de combinatie van deze intensieve opleiding en de inmiddels vergaarde ervaring ben ik ervan overtuigd uw handen en voeten weer te kunnen laten stralen. Bij een bezoekje zal u merken dat ik enerzijds bruis van de energie en het enthousiasme voor dit bijberoep, maar anderzijds ook een luisterend oor kan bieden ( mijn huidige klanten noemen het graag ‘me-time’ in hun drukbezette bestaan) wat ervoor zal zorgen dat u als een herboren en stralende vrouw weer naar huis zal keren.

Naar de zomer of als voorbereidingen naar een vakantie toe kunnen we ook niet om mooie teennagels heen. Zowel een frivool kleurtje als een subtiele witte boord zijn hier voorbeelden van.

Naast een ruim assortiment aan kleuren in gel kan u bij mij ook terecht voor gelish op handen en voeten.

Voor mensen die allergisch zijn aan bepaalde soorten gel/gelish heb ik eveneens anti-allergische gel(ish) voorzien.
Voor mensen met probleemnagels heb ik fibergel van pronails beschikbaar – de beste gel in aanhechting en stevigheid.

Momenteel bied ik mijn diensten thuis aan – waardoor ik de kosten kan drukken. Dit heeft ertoe geleid dat ik concurrentiële tarieven aan mijn klanten kan aanbieden.

Geïnteresseerd in kunstnagels? Neem zeker een kijkje verder op de site voor een aantal foto’s en de prijslijst. Mocht u verder toch nog vragen hebben, dan vindt u alle nodige informatie onder de rubriek ‘contact’.

Naast verzorgde handen kunnen we in de zomerperiode of bij vakanties niet om ontharingen heen. Met het scheermesje hebben we niet altijd het gewenste, langdurige effect.
Ook ontharingen zijn mogelijk in de studio; striphars voor de benen, filmhars voor de gevoeligere zones.
Meer informatie? Zie pagina ‘ontharingen’.

Er is een standaard garantieperiode van 1 week op geplaatste nagels en nieuwe klanten zijn ook steeds kostenloos welkom voor een proefnagel. Deze garantie omvat uitsluitend herstelling; geen terugbetalingen.

Van zodra ik bezig ben met klanten, besteed ik daar mijn volledige aandacht aan. Het is dus best mogelijk, indien u sms/belt, dat er niet meteen reactie komt. Ik bel/sms u zo spoedig mogelijk terug van zodra terug beschikbaar.

Hopelijk tot binnekort!